ZAVIRILA SAM SINU (13) U TORBU I TAMO NAŠLA PISMO ZBOG KOJEG SAM POČELA DA SE TRESEM! Upozorenje majke: RODITELJI, OBRATITE PAŽNJU

Svi roditelji brinu da njihova deca ne budu izložena nekoj opasnosti kada idu i kada dolaze iz škole. Međutim, priča jedne majke pokazala je da nikada ne možete biti dovoljno oprezni.

Kako je ispričala, ona je u torbi njenog sina našla pismo koje ju je užasnulo. Navela je da ga je napisao vozač školskog autobusa i ubacio u torbu dečaka (13), a u njemu je pisalo da želi da bude prijatelj sa dečakom, i pita ga da li mogu zajendo da se igraju i grle.


– Pišem ti ovo jer kao što znaš, kada izađeš iz škole nema vremena za priču, samo za kratak zagrljaj. Ponekad želim da te pitam šta misliš da provedemo vreme zajedno, ti i ja. Možda i još neki tvoji drugari iz škole? Šta mislš o tome – stoji u pismu.

Majka, koja je htela da ostane anonimna zbog bezbednosti sina, rekla je lokalnim medijima da ju je ovo pismo šokiralo i da je odmah slučaj prijavila školi.

-On želi da sa mojim detetom radi neprikladne stvari… ne želim da uznemirava još neko dete. Veoma sam zabrinuta – rekla je majka.
Kako je navedeno, škola je preduzela mere i otpustila vozača.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post POPUCAO PO SVIM ŠAVOVIMA! Ša poludeo zbog Tare, pa se SLOMIO pred Sandrom! Reper nije mogao da izdrži, ZAPLAKAO NA SAV GLAS! (VIDEO)
Next post SMRTNI SLUČAJ U PORODICI NAŠE RIJALITI ZVEZDE! Tuga – PREMINUO JE! (FOTO)