Voditeljka Parova OŠTRO progovorila o DRAMI NA HEPIJU: Pomenula batine, pretnje, maltretiranje (VIDEO)

Voditeljka Parova OŠTRO progovorila o DRAMI NA HEPIJU: Pomenula batine, pretnje, maltretiranje (VIDEO)

U rijalitiju “Parovi” nedavno je došlo do pometnje, kada su takmičari stupili u bojkot nezadovoljni zbog izvesnih promena u produkciji. Jedan deo njih zaputio se u prostorije produkcije, njih šestoro je čak i privedeno u stanicu policije, posle čega se ovi takmičari nisu vratili u rijaliti.

Program iz vile, koji je jedno vreme bio prekinut, uskoro je ponovo počeo da se emituje. Kad je reč o ukućanima koji su ostali u vili, dramatični događaji ostavili su najviše traga na Naidi Gadžo, budući da se u rijaliti nije vratio njen dečko, Nenad Marinković Gastoz. Ona je više puta plakala i govorila kako joj je teško zbog toga.

Nakon što je još jednom ponovo pomenula ovu temu u razgovoru sa novim voditeljem, Ivanom Marinkovićem, voditeljka Jovana Jeremić rešila je da iz studija progovori o dramatičnoj situaciji koja se odigrala u televiziji Hepi.

– Šoubiznis je posao. Neke stvari u vašem ponašanju nisam razumela. Kada govorimo o poslu, tu se isključuju emocije! Vi ste ovde došli da zaradite ozbiljan novac. Novac koji ne bi mogao da se zaradi napolju tako brzo. Dakle, niti vas ovde neko bije, niti vama ovde neko preti, niti vas je iko maltretirao! Ja to znam pouzdano, i stojim iza ovih svojih reči, i niko mi ovo sada ne govori u bubicu! Dajte, ljudi, da pravimo dobre emisije! Manite se ćorava posla – rekla je voditeljka, a odlomak iz emisije pogledajte u nastavku:

OSTALE VESTI O PAROVIMA

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *