VEČERAS ONI STIŽU NA VELELEPNO IMANJE: Zadrugari ni ne slute ko će se pojaviti u ZADRUZI! Spektakl u najavi! (FOTO)

Utorak veče rezervisano je za nezaboravne žurke, koje zadrugarima priređuje Veliki šef. I ovog puta, Veliki šef se potrudio da stanarima velelepnog imanja priredi nezaboravan provod o kojem će se dugo pričati!

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Naime, zadrugarima će se večeras na velelepnom imanju pridružiti pevač kog svi obožavaju u Beloj kući, a koji je poznat po nezaboravnim žurkama! U pitanju je Miša Laguna!

Ali, on ne dolazi sam! Sa njim na velelepno imanje stiže i DJ Marconi, koji takođe uvek napravi provod za pamćenje, te nema sumnje da je pred nama još jedna nezaboravna žurka u ”Zadruzi”.


FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Stoga, večeras odmah posle emisije ”Amidži šou” ne propustite još jednu spektakularnu žurku na velelepnom imanju! Ono što sledi nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Janjuš dao Maji POSLEDNJU šansu, pa je podsetio na svadbu: Uplašila se njegovog POLJUPCA sa Aleks, on joj otklonio sve strahove! (VIDEO)
Next post NEVIĐENI HAOS U ZADRUZI: Obezbeđenje razdvajalo Maju i Janjuša, Aleks završila u zatvoru! Tara demolirala kazino zbog Ša, on VRIŠTAO U SUZAMA (VIDEO)