Tužilaštvo naložilo PRIVOĐENJE DENSERA! POLICIJA traži Gagija Đoganija! (FOTO)

– Osumnjičeni se nije odazvao pozivu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji je upućen preko policije za danas, te je izdata naredba za dovođenje osumnjičenog u krivičnom postupku koji se vodi zbog krivičnoog dela neovlašćeno držanje opojnih droga – saopštilo je tužilaštvo.

Podsetimo, Gagi je bio uhapšen 16. septembra, kada je policija kod njega pronašla manju količinu kokaina.

Tada se branio da je “pod velikim stresom” i da je “droga za njegovu ličnu upotrebu”.

Gagi ĐoganiFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Gagi ĐoganiFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Denser je već imao ozbiljnih problema sa narkoticima zbog čega mu je kako je sam rekao uništena karijera, ali se uz pomoć sestre i brata nekako izvukao iz tog pakla i poslednjih pet godina je bio “čist”.

– Razočarao sam sve svoje najbliže, karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život – priznao je denser svojevremeno.

Njegov život je nizbrdo krenuo davne 2010. godine, kada je, kako kaže, iz zabave počeo da konzumira kokain.

– Ja nemam problem da odgovorim. Sa 38 godina… Tako kasno. Inače, pre toga sam živeo totalno zdravo, bio sam sportista, bavio sam se igrom, plesom. Zalutao, otišao u aut i to je to – priznao je Gagi i otkrio kako je izgledalo njegov život u tom periodu.

– Uzimao sam kokain, a umeo sam da se nakljukam lekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao. Tada sam se baš osećao jadno i bedno. Samo su mi se suicidne misli motale po glavi – kazao je Gagi jednom prilikom.

Iako je sa korišćenjem narkotika počeo posle razvoda sa Anabelom, ona je sve vreme znala za njegov problem i u samom startu mu je bila velika podrška.

Gagi ĐoganiFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Gagi ĐoganiFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Anabela je znala za to, kad je već uzelo maha, ona se borila sa time i moram da budem iskren, bila je uz mene i borila se da se manem toga, da se izvučem iz toga, bio sam na lečenju, ali nisam mogao. Meni je samom kliknulo kad sam rekao sebi “Ne” i tada sam shvatio sve. Deca su mi dala snagu da ja prekinem sve – pričao je Gagi.

No, bez obzira na njegove tvrdnje, Anabela ga je ipak demantovala i otkrila da je denser počeo da se drogira 9 godina, pre nego što su se razišli, tačnije od početka 2000. godine. Gagi je na nagovor sestre Nađe i brata Đoleta, odlučio da se promeni i pomogne sebi, pa je tačno pet godina bio “čist”, odnosno nije konzumirao kokain.

– Nije mi lečenje mnogo pomoglo, ali sam se u bolnici otreznio i tu je bilo kraj. I od tada nisam ništa uzeo. Preselio sam se kod rodibine i bio sam na kontroli non stop, i to je trajalo tri godine. Iz toga sam se izvukao uz pomoć porodice i sebe. Niko ne sme da se zeza, treba da se deca paze tih žurki, privatne žurke. Deca moraju da budu upućena u te droge. Ona ne znaju šta uzimaju – ispričao je on nedavno.

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *