September 24, 2021

BLICNET

Zadruga najnovije vesti.

SUDBINSKA LJUBAV! TO JE TO! Ivan Gavrilović ODLUČAN – RAZVODI SE DEFINITIVNO: “Ovo je jače od mene!”

Denser Ivan Gavrilović zaljubio se u rijalitiju “Parovi” u tri decenije mlađu devojku Milijanu Bogdanović, zbog koje je rešio da se razvede od supruge Marine.

Kako Ivan kaže, desila mu se sudbinska ljubav te navodi da se to stalno događa ljudima u životu, da prevare supružnike jer se iskreno zaljube, samo što se njemu dogodilo u rijaliti programu.

Ivan tvrdi da veza sa Milijanom nije marketinški trik, te da prema njoj  gaji jaka osećanja i da sa njom planira budućnost. Sa druge strane, on želi da njegova porodica prihvati njegovu odluku.

Dok je u rijalitiju varao suprugu sa Milijanom bio je svestan da njoj nije lako.

– Naravno. Nikome nije prijatno, ja to znam. Šta da radim, ovo je jače od mene. Želeo sam da svima bude najbolje, a ovakve stvari se dešavaju i u običnom životu, a kamoli u rijalitiju. Mislim da bi trebalo svi da izađu u susret ljubavi i da shvate ovo – navodi Ivan za medije i dodaje:

Milijana Bogdanović, Ivan GavrilovićFoto:Youtube printscreen/Happy TV
Milijana Bogdanović, Ivan GavrilovićFoto:Youtube printscreen/Happy TV

– Milijana ima nešto što ja nisam osetio nikad u životu. Ogromnu pažnju mi posvećuje, osećam da me voli. Kapiramo se pogledom. Sve nekako ide kao da je gore zapisano – dodao je on.

Na pitanje da li će njegovi sinovi prihvatiti Milijanu rekao je:

– Pa ja sam svestan toga da oni neće reagovati kako treba. Ali shvatiće sigurno s vremenom, otac sam im – rekao je Ivan.

Ivan GavrilovićFoto: Youtube Printscreen/Happy TV
Ivan GavrilovićFoto: Youtube Printscreen/Happy TV

Ivan Gavrilović tvrdi da veza sa Milijanom nije rijaliti igra za koju je dobio veliki novac.

– Nije, nije. To nema veze sa životom. Ovo je potpuno iskreno, prava emocija. Što se tiče para, ma kakvi… Ljubav se ne kupuje – tvrdi on.

Da li će imovinu ostaviti Marini i deci?

– Za to ćemo lagano. Ja sam to već rešio u glavi, klinci će imati svoje, oni su najbitniji – kaže Ivan i dodaje da se ne plaši susreta sa Marinom.

– Ne. Čega bih se plašio? Svestan sam da treba da razgovaramo o tome šta i kako da uradimo da se to završi, dugo smo bili zajedno i ljudski ćemo to rešiti – ističe on.

Ivan GavrilovićFoto: Youtube Printscreen/Happy TV
Ivan GavrilovićFoto: Youtube Printscreen/Happy TV

O planovima sa Bogdanovićevom pevač kaže:

– Nama je mnogo lepo, pa šta bude. Kad se voliš s nekim, potpuno je nebitno planirati šta dalje. Osećam se duhovno i emotivno dobro i samo to mi je važno – poručio je on na kraju.