ŠOK OBRT U ZADRUZI! UDARILA NA SVETO! TRAŽI SE DISKVALIFIKACIJA MAJE MARINKOVIĆ UMESTO JANJUŠA! EVO ZAŠTO:

ŠOK OBRT U ZADRUZI! UDARILA NA SVETO! TRAŽI SE DISKVALIFIKACIJA MAJE MARINKOVIĆ UMESTO JANJUŠA! EVO ZAŠTO:

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš juće su bili glavni akteri skandaloznog događaja u “Zadruzi”. Naime, Marinkovićeva nije želela da se udalji od Janjuša u toku svađe, što je dodatno iritiralo besnog zadrugara, pa ju je kako bi se odmakla udario po nosu u afektu.

 Ove scene među njima ne događaju se prvi put, a zbog sveta što rade postavlja se pitanje da li im je više mesto u rijalitiju?

 Naime ostali zadrugari su veoma nezadovoljni najviše zbog Majinog prisustva, koja zbog svog samoljublja nije omiljena među ženama u kući, a sa druge strane se prema svedočenju mnogih zadrugara bahato ponaša, baca ili krije njihovu hranu, što mnogi smatraju neoprostivim budući da hranu treba čuvati i odnositi se prema njoj sa zahvalnošću.

Marinkovićeva nema nameru da stane i svakodnevno provocira Janjuša, zatim plače i dramatizuje, a zatim se ponaša kao da se ništa nije dogodilo.

 Da li će neko od nadležnih reagovari i sankcionisati ovo ponašanje Maje i Janjuša, koji više ne kriju naklonost ka fizičkom nasilju, jer podsećamo da je i Marinkovićeva udarila Januševića pre par dana? Ostaje nepoznato za sada.

Ostale vesti o Zadruzi OVDE!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *