SNIMAK KOJI NIJE EMITOVAN NA TV: Pogledajte kako Elena GUTA gomilu tableta u Zadruzi (VIDEO)

Povodom Elenine diskvalifikacije produkcija je obavestila Zadrugare o svojoj odluci:

– Dragi zadrugari obavešatavmo vas da je Elena diskvalifikovana iz Zadruge i da će televizija Pink u skladu sa njenim ugovorom potražiti 50.000 evra – pisalo je u pismu koje je pročitala vođa Mina Vrbaški.

Na internetu se pojavio i snimak na kojem zadrugari pričaju i raspituju se o tome šta se dogodilo sa Elenom. Na pitanje o njoj, Lepi Mića je samo odmahnuo rukom.

– Valjda pokušala da se ubije? Valjda da prereže vene. Videla je valjda Nataša i Aleks kako nešto križa na ogledalu, neku noć, u subotu. Pričala da je Fran đavo… Da ima suicidne misli… Gutala tablete, sekla vene – rekla je Rialda Karahasanović iznevši neistinu koja narušava ugled produkcije, što je i sama Elena ekskluzivno izjavila za Srbiju Danas.

– Htela sam da skrenem pažnju na sebe da razgovaram sa produkcijom, popila sam više vitamina. U Urgentnom čak nisu ni izveštaj hteli da pišu. Sve je izmišljotina, kakvo staklo nisam se sekla. Ne znam odakle ti komentari, dobro sam, savršeno sam – izjavila je Elena Stojičić za naš portal, koaj je zbog te “loše predstave” hitno diskvalifikovana iz rijalitija.

Pogledajte na snimku kako je izgledala Elenina predstava sa vitaminima koji su gotovo bezopasni čak i u većim količinama!

Sve vesti o Zadruzi – KLIKNI OVDE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *