SADA UŽIVA SA VODITELJKOM “Parova”, a Vuletić je NAPRAVIO DETE poznatoj zadrugarki?

SADA UŽIVA SA VODITELJKOM “Parova”, a Vuletić je NAPRAVIO DETE poznatoj zadrugarki?

Mladen Vuletić, nedavno je napustio vilu “Parova” te objavio da je u ljubavnoj vezi sa sada bivšom voditeljkom istoimenog rijalitija.

Međutim, pre samo tri godine, javnost je tresla navodna veza Vuletića i Marije Kulić, poznate rijaliti učesnice i majke Miljane Kulić.

I kada se pokrenula tema odnosa Marije i Mladena u narednim godinama, Kulićeva je oštro demantovala da je išta imala sa Vuletićem.

Podsetimo, u  rijalitiju “Parovi” u javnost je isplivala informacija da je majka Miljane Kulić, Marija navodno imala s*ks sa Mladenom Vuletićem Đomom kada je imao samo 17 godina. Ove navode i sam je pred kamerama potvrdio Vuletić.

Udata Kulićka je nakon letnje avanture sa maloletnikom ostala navodno u drugom stanju, a neplaniranu trudnoću je u strogoj tajnosti prekinula, nadajući se da će njena tajna ostati zakopana do groba. O svemu šta se dešavalo između pobednika “Parova 7” i učesnice “Zadruge 3” iz davne 2007. godine govorio je dobro obavešteni izvor.

Marija Kulić
Foto:TV printscreen/ Pink TV
Marija Kulić
Foto:TV printscreen/ Pink TV

– Đoma se prvi put susreo s porodicom Kulić 2007. godine u Sutomoru. Marija je na more stigla sa mužem Sinišom i ćerkama Miljanom i Tijanom. U to vreme imala je 32-33 godine, top-riba, plavuša, sa izraženim oblinama, izrazito zgodna žena. Svi mladi momci su je želeli za sebe – rekao je sagovornik, ističući da je uprkos činjenici što je Vuletić bio maloletan sve ukazivalo na to da će imati s*ks sa Kulićkom.Mladen VuletićFoto: Srbija Danas

– Mladen je u to vreme bio maloletan, tek je navršio 17 godina, ali žene mu nisu bile nepoznanica. Marija je bila prepuna s*ksualne energije i neproživljene životne radosti, pa se dogodilo očekivano – tvrdio je dobro obavešteni izvor za Kurir.

Mladen Vuletić
Foto: Srbija Danas
Mladen Vuletić
Foto: Srbija Danas

Sagovornik je otkrio da je navodno mlada Marija dugo vrebala Mladena, pa se jednoga dana i osmelila da mu priđe.

Mladen sada uživa sa Kristinom, što i objavljuje na društvenim mrežama, da li je ovo sve istina, to najbolje znaju Marija i Mladen, a nama ostaje da saznamo…

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *