RITUAL KOJI UBIJA SVE BAKTERIJE! Dr Nestorović u Jutarnjem programu otkrio POSEBAN BABIN RECEPT!

RITUAL KOJI UBIJA SVE BAKTERIJE! Dr Nestorović u Jutarnjem programu otkrio POSEBAN BABIN RECEPT!

Doktor Branimir Nestorović je otkrio tokom gostovanja u Jutarnjem programu na TV Happy da svoje zdravlje održava primenjujući recept svoje babe. 

Doktor Branimir Nestorović
Doktor Branimir Nestorović– Ona mi je govorila: “Svako jutro, čim ustaneš uzmi slatko, popij kafu pa rakijicu”. Objasnila je da se slatko uzima kako bi se sve bakterije skupile oko slatkog, kafu da bakterijama zamračiš, da ne mogu da pobegnu u mraku, a onda ih potamaniš rakijicom – rekao je dr Nestorović.

On je objasnio da osobe koje su preležale koronu sa blagim prehladama nisu stopostotno sigurne od povratka virusa u organizam.

– Termin “zaražen” je čudan i zasniva se na pozitivnom testu, 80% ljudi zaraženih nema tegobe, simptome, asimptomatski prenosioci. Oni koji imaju blagi oblik ne znači da imaju antitela, ne znači da će opet biti bolesni, ali mogu biti zaraženi.

Na konstataciju da je u penziji i može slobodnije da priča, Nestorović je pridodao:

– Mogu da lajem! – rekao je bivši član Kriznog štaba

– Na samom početku smo imali ponude Kineza za vakcine, meleme i prirodne preparate. Čičak za masnu jetru može da se koristi. Potencira se priča da nema lekova, mogu da napravim 12 lekova koji deluju. Hlorokin, zatim vermenih, preparat koji se koristi u veterini. Famotidin, lek za kiselinu u želucu…

– Prirodno je cink. U SAD su u drugoj fazi lečili vitaminom C. Cink se pokazao kao izvanredan. Probiotici su efikasniji u prevenciji. Ko voli kefir, recimo, onda prebiotici kao beli luk koji ima gomilu antivirusnih supstanci.

Potegnula se tema o njegovom Instagram profilu koji je naglo postao vrlo praćen. Nestorović je u svom stilu prokomentarisao da bi mogao da bude influenser:

– Da reklamiram muške gaće… – dobacio je Nestorović.

Tu nije bio kraj upečatljivim izjavama, poredivši sebe sa tragično preminulih pevačem grupe “Doors” Džimom Morisonom.

– Bilo bi dobro za moju porodicu da me neko utepa. Kao Džim Morison, umre pa mu skoči popularnost. Evo, zgazi me tramvaj, misliće da me ubila farmakomafija.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *