December 4, 2021

BLICNET

Blic vesti na klik.

Rasplesana beba s TikToka oduševljava simpatičnim pokretima ramena

Uz Instagram Reels i TikTok, mini videosnimci postali su omiljeni među korisnicima interneta. Nedavni trend koji kruži ovim virtuelnim platformama uključuje Drakeovu pjesmu “In Bible” i preslatku djevojčicu koja pleše u bazenu.

Jednogodišnja Laine, čija je majka Nikki Johnston prvobitno objavila video koji ju je učinio internet zvijezdom, beba je koja je iznenada osvojila online svijet svojom slatkoćom.

Lainein viralni plesni video u bazenu Nikki je prvi put podijelila na Instagramu 6. septembra, a nakon toga uslijedio je niz montaža i korištenja videa kojim se prikazuju različite “životne situacije”

Nikki je ponovo podijelila TikTok video na Instagram profilu gdje se majka i kćerka mogu vidjeti kako plešu uz muziku.

Originalni video Laine i njene mame u bazenu sada ima skoro 50 miliona pregleda na TikToku, uz nekoliko hiljada komentara gdje korisnici ističu da ne mogu prestati gledati snimak.

Čini se da je ovaj ples djevojčicin zaštitni znak jer je nakon prvog videa uslijedilo je još nekoliko koji prikazuju prestlatku Laine kako pleše na isti način.

Laine mrda ramenima i u hranilici dok jede rođendansku tortu, dok sjedi pored bazena ili u restoranu s roditeljima, a TikTok profil njene majke obiluje snimcima koji to prikazuju.