PUKLA TIKVA! ŠA JAVNO OSTAVIO TARU! Poručio ‘BIVŠOJ’ da sada može da radi šta hoće! (VIDEO)

Naredno pitanje tokom emisije “Pitanja gledalaca” bilo je za Jovanu Ljubisavljević.

pročitajte jošPRVI PUT ISKREN: Ša saznao šta Tara radi van rijalitija, pa sve opisao JEDNOM REČENICOM! Sandra i Mina suočene sa Borinim pravim mišljenjem o njima! (

Koliko voliš Stefana? – glasilo je pitanje.

Dok mi se ne srede osećanja, ne mogu da kažem decidno. Još malo će sto dana kako smo bili zajedno. Ali, da, dosta. Mislim, nisam baš doživljavala reči koje sam juče čula. Osim kada mi je ono Ermina rekla. Boi me to što je juče rekao – rekla je Jovana.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

I ona je meni rekla da sam pi*ka, tako da ne vređam ja nju, nego i ona mene. Ja sam se sinoć izvinio – dodao je Stefan.

Ne prihvatam – rekla je Jovana.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Zašto Tari koja je hipotetički sa Stefanom veruješ, a Ivanu si vređao? – glasilo je pitanje za Ša.

Sku*čilo mi se više sa svim što radi Tara. Sada može da bude sa kim želi, ja nisam ovca, dao sam joj sve, dokazao joj, razveo se, ona me popi*ala i pos*ala. Pun mi je ku*ac toga što je ona zvala tog Stefana. Ja sma njoj rekao da idem oešaka do Kine, ali kada dođem do Kine, tu je kraj. Ima pravo da izlazi, da se muva. Kraj, tačka. Tačketina! Mene da dr*aju svi, da imam psihičke probleme. Ja, jedan Ša, da se ovako ponaša, da ga neko ovako dr*a, e pa ne može, sad lepo neka radi šta želi – rekao je reper besno.

Detaljnije u nastavku teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post ‘OVO ĆE BITI PRIJAVLJENO POLICIJI!’ Nakon brutalnih UVREDA i pretnji od strane misicinog oca na Nadicin račun, OGLASILA SE KIJA?! (FOTO)
Next post NJEMU KAMERE NE SMETAJU! Kristijan potpuno NAG nakon vrele akcije sa Kristinom! POKAZAO ČIME RASPOLAŽE Sve SEVALO (18+ VIDEO)