September 24, 2021

BLICNET

Zadruga najnovije vesti.

PROCURIO SPISAK UČESNIKA PETE SEZONE ZADRUGE – Ovih 30 TAKMIČARA će se useliti u Belu kuću od SEPTEMBRA?

Kako se bliži septembar i peta sezone “Zadruge”, krenule su spekulacije ko bi mogao sve da uđe u Belu kuću i deset meseci se bori za glavnu nagradu.

Podsetimo, Miki Đuričić je jedan od sigurnih, s obzirom da je Željko Mitrović objavio fotografiju sa njim u zgradi Pinka.

Sandra Subotić je za naš portal Srbija Danas.com, progovorila o učešću u petoj sezoni.

Tokom pauze između sezona, održava se emisija svake večeri “Narod pita” gde zadrugari odgovaraju na pitanja gledalaca i komentarišu svoje odnose tokom učešća. Tako se govorka da će učesnici nove sezone biti Miljana Kulić, Stanija Dobrojević, Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Stefan Karić, Kristijan Golubović, dok je Kristina Spalević već najavila da će ući u Belu kuću od septembra, kao i Saška Karan, koja je najavila svoj ulazak na društvenoj mreži Instagram.

I dok mnogi čekaju poziv od produkcije Kija Kockar je demantovala navode da ulazi u petu sezonu, ali i Luna Đogani, sa Markom Miljkovićem, takođe je negirala ulazak u Imaginarijum.

Na Instagram profilu, pojavio se spisak 30 učesnika pete sezone. Tu su objavljeni profili takmičara, koji će se navodno naći u Beloj kući od septembra.

Na spisku su: Miljana Kulić, Marko Đedović, Miki Đuričić, Nikola Đorđević, Danijel Višić, Marko Janjušević, Filip Car, Jovana Tomić Matora, Sandra Subotić, Ana Korać, Mensur Ajdarpašić, Osman Karić, MC Damiro, Maja Marinković sa ocem Radomirom Takijem, Bane Čolak, Lepi Mića…

Pored starih zadrugara, na ovom profilu nalaze se mnogi navodni učesnici nepoznati javnosti, a da li je zaista ovo pravi spisak ili samo nagađanja, ostaje nam da saznamo….