January 20, 2021

BLICNET

Web portal.

POTVRDILA, ULAZI U “ZADRUGU”!? Stanija Dobrojević KUPILA STAN, počinje život sa OVIM MUŠKACEM, otkrila PLANOVE!

Stanija Dobrojević planira zajednički život sa svojim dečkom iz “Zadruge” Markom Markovićem (26), sa kojim je nedavno obnovila vezu. Starleta je kupila stan u Rumi u kojem će sviti gnezdo sa zgodnim Crnogorcem.

Teretana u stanu

Marko je pre dve nedelje došao iz Crne Gore u Srbiju i odmah se video sa Stanijom, od koje je mesecima bio razdvojen zbog korone.

– Stanija i Marko su raskinuli još na početku pandemije, ali su sve vreme bili u kontaktu. Shvatili su da su emocije među njima baš jake i da bi trebalo ponovo da budu zajedno. Marko je napravio prvi korak i došao u Srbiju zbog nje i tada su se i pomirili – kaže izvor blizak starleti i dodaje da zaljubljeni par ima ozbiljne planove za budućnost:

– Odlučili su da započnu život pod istim krovom, i to u Rumi, gde je Stanija kupila stan u izgradnji. Reč je o penthausu od 110 kvadrata sa ogromnom terasom. Stan će imati tri spavaće sobe, dva kupatila i ogroman garderober. Stanija planira da ga sredi cakum-pakum. Već je rekla arhitekti da želi i mini-teretanu u zastakljenom delu terase da bi Marko i ona imali gde da vežbaju, budući da oboje vode zdrav život. Radovi su još u toku, a useljenje je planirano u julu. Do tada će zajedno živeti u Stanijinoj porodičnoj kući u Rumi – kaže izvor.

Marković je ranije pokušavao da ubedi svoju dragu da se preseli kod njega u Crnu Goru, ali ona nije htela ni da čuje za to.

– Predlagao joj je da započnu zajednički biznis na moru, ali se Staniji ta ideja nije dopala. Rekla mu je da želi da se nastani blizu svoje porodice i da joj je dosadilo da se potuca po belom svetu. Uostalom, zato je i kupila stan u Rumi, gde joj žive majka i brat  – dodaje izvor blizak strarleti.

Dobrojevićeva kaže da je posle decenije života u Americi došlo vreme da se skući u svojoj domovini.

– Kupila sam penthaus u Rumi koji će biti gotov do leta. Još dok sam bila u Americi shvatila sam da moram da imam svoju bazu u Srbiji, blizu najmilijih. Najpre sam razmišljala o kupovini stana u Beogradu, ali sam shvatila da je to ipak prevelik zalogaj za mene – iskrena je Stanija.

Ulazi u “Zadrugu” oko Nove godine

Stanija Dobrojević bi trebalo oko Nove godine da uđe u “Zadrugu 4” i sa ostalim takmičarima se ravnopravno bori za glavnu nagradu.

– Moguće je da ćete me ponovo gledati u “Zadruzi” – zagonetno kaže starleta, a na pitanje ko joj je najbolji frajer u ovoj sezoni odgovora: “Nijedan. Ispao bi dobar frajer kada bismo izmiksovali Kristijana, Tomovića, Frana i Anđela – kaže Stanija.

Sve vesti o Zadruzi – KLIKNI OVDE!