POSLE SUĐENJA SA STANIJOM OTKRIO SVE DETALJE: Kristijan ispričao da je Dobrojevićeva povukla KRIVIČNU PRIJAVU! (VIDEO)

Podvukli crtu posle svega!

Kristijan Golubović bio je gost u današnjem izdanju emisije ,,Amnezija“, gde je zadrugarima detaljno prepričao suočenje sa Stanijom Dobrojević u sinoćnoj emisiji ,,Amidži šou“.

FOTO: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Mi ovde nemamo šta nego da se glupiramo, skečiramo… Devojka je preozbiljno shvatila pretnju, majka joj je bila u publici, zabrinuti svi. Međutim, ja kažem da sam se šalio, ja sam i pred tužiocem to rekao. Mi smo samo poslovni, zdravo-zdravo. Kada nas produkcija pozove u emisiju, nisam ni znao da će ona gostovati, ja odem u emisiju, ispoštujem produkciju. Ona se meni izvinila za lupetanje oko mog deteta, to je kao neki karcinom, dok se ne odstrani… To je Stanija čula od njega, pa je rekla koju reč više o mojoj ženi i detetu. Neću da ih ubijam, od te sile ništa, pa onda kao malo da ih plašim. – rekao je Kristijan.

Da li ste imali komunikaciju u Amidži šou? Da li je bila igrica? – upitao je Bora.

Nismo, samo je bilo da se razjasni u kakvim smo danas odnosima, pustili su neke klipove sa Farme, nakon toga pružili smo jedno drugom rukom. Ja sam joj poljubio ruku, izvinili se i doviđenja i prijatno. Ako dođe, neću se mešati u njene ratove, neću biti protiv nje, neću da joj sedam za vrat – rekao je Golubović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Kristijan se potom dotakao i ostalih tema u Zadruzi, te je istakao da ne podržava Tomu Panića u njegovoj aferi sa Paulom Hublin.

Da li misliš da će Sanja i Anđelo biti prisniji? – upitao je Bora.

Ne, Sanja je emotivno nestabilna, ali nije emotivno glupa, vrlo brzo se regeneriše, sad ne znam zbog rijalitija ono sa Matorom, koliko je bilo otvoreno i iskreno. Sa Matorine strane nemamo šta da diskutujemo, ona je abnomarlno zaljubljena i ne zna kako da je zaboravi, to je najčistija emocija iz srca, duše i iz tela – rekao je Kristijan.

Stanija je povukla krivičnu prijavu, jer nema razloga da se boji za sebe i svoju porodicu, niti je bilo ko zvao od mojih, niti ju je prepadao. Ona nije neki kriminalac – ispričao je Golubović o suđenju sa Dobrojevićevom.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *