PORUKA ZA PRODUKCIJU: Gastoz se OGLASIO posle haosa! Progovorio i o ukućanima koji su OSTALI u vili

Nenad Marinković Gastoz, sada već bivši učesnik “Parova”, jedan je od takmičara iz luksuzne vile koji su u subotu uveče privedeni, kada su napustili šou i zaputili se u prostorije produkcije, da protestuju smatrajući da su njihovi ugovori prekršeni.

Gastoz se nakon toga oglasio putem dva lajva na Instagramu, u kojima je tvrdio da on i njegove kolege nisu bili nasilni, kao i da je razočaran što i ostali učesnici nisu nastavili bojkot. On je istakao da je dogovor bio da se rijaliti bojkotuje, ali da su se ukućani vratili u vilu pre nego što su on i ostalih pet privedenih takmičra stigli do televizije iz stanice policije, gde su dali izjave.

Gastoz je takođe najavio da će danas sa advokatima posetiti televiziju Hepi, a nije krio i da neprekidno prati dalja dešavanja u vili.

Tom prilikom je verovatno i čuo reči Anđele Lakićević koje je citirao u storiju na svom Instagramu: “Mimoišli su vam se ciljevi…”

Gastoz je uz ovaj citat dodao samo sličicu dve ruke koje tapšu, a po svemu sudeći tako je potvrdio da su se njegovi ciljevi i ciljevi njegovih bojkot-saboraca razišli sa ciljevima produkcije rijalitija “Parovi”.

Foto: Instagram printscreen/gasttozz.officialFoto: Instagram printscreen/gasttozz.official

OSTALE VESTI O PAROVIMA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *