OČEKIVALA SAM VIŠE OD NJE: Kija Kockar iskreno o učešću svoje majke u RIJALITIJU! Došlo je vreme da mi brinemo o RODITELJIMA

Kristina Kija Kockar osvrnula se na učešće svoje majke Nadice Zeljković u rijalitiju.

Pevačica je istakla da je očekivala više od svoje majke kada je u pitanju jedna pesma koju je izvela na “Zadrugoviziji”.

Nadica Zeljković
FOTO: PRINTSCREEN7ZADRUGA

“Bila je stvarno super, očekivala sam malo više od nje! Bila je jedna devojka koja je ispala, ona je trebalo da taj moj deo odrepuje, ali svaka joj čast što je podržala mladog Frana. Da je talentovana za užičko kolo jeste, ona se bavila folklorom kad je bila mlađa… Super je ona, nekad se desi tako da lupi neku glupost, kao i svaka žena starija sa mlađom generacijom, ne razume se u neke stvari, ali vidim da se uklopila. Vole je mladi i neka se malo više svađa”, rekla je Kija u “Novom Jutru”, a potom dodala:

“Ja sam držala neke stvari u sebi, to nije dobro. To su neke sitne čarke, nema tu sad nešto, da će ona nekome upropastiti život… Ima punu podršku od mene, kad nešto ne bude valjalo ja ću da je iskritikujem. Sad je došlo to vreme kada smo mi u tim godinama da brinemo o svojim roditeljima… Nadam se da će me pozvati na neku “Zadrugoviziju” da mogu lično da joj kažem, pa videćemo da li će biti nula ili poena.”

Kristina Kija Kockar
FOTO: PRINTSCREEN/PINK TV

Bilo kako bilo, učešćem svoje majke u “Zadruzi 4” je sveukupno zadovoljna.

“Dosta se ona snašla bez mene. Ja sam je samo pustila, a ona se super snašla. Ona komentariše ono što se dešava unutra, mislim da nema potrebe da komentariše nečije živote izvan rijalitija, mislim da je to jako ružno”, istakla je Kija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Mercedes unveils MBUX Hyperscreen
Next post NEVIĐENI LOM U BELOJ KUĆI! Miljani i Caru otkazale sve kočnice, OBEZBEĐENJE MORALO DA INTERVENIŠE! (VIDEO)