OBRAČUN I SUOČAVANJE TITANA! Tomovićev ČOPOR na UDARU! Kristijan se raspravio sa Vukom, a onda se obrušio na Đoleta: ZNAM DA ME VOLIŠ… (VIDEO)

U Beloj kući se i dalje dele budžeti, a Kristijan Golubović došao je do najmanje svote novca koju je razdelio ostalim zadrugarima.


FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Tebi dajem baš zbog one lojalnosti, tebi će Tomović ostati preko roditelja blizak prijatelj, rekao sam ti šta ti zameram. Ko jednom stane u odbranu mog neprijatelja, ja tebe vidim kao dobrog dečka. Tvog oca znam iz nekih priča, znam šta mu se desilo par puta u životu. Ne treba umarati decu roditelja, koji su radili nešto zarad vas! Ne ide tenk na biciklu, ja te sada drugačije gledam. Znam da vam odgovara na nastupima da za naše mališane napravimo mega koncert, gde ću vam ja pokazati šta je MTV svetska scena – rekao je Kristijan.

Da te ispravim, ja ne stajem ni na čiju strani! I tebe i njega sam upoznao ovde. Drago mi je što nemaš loše mišljenje o meni, za tebe jesam klinac – tvrdio je Vuk.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Đole je u početku bio, setite se Mila, Đoleta, Popa, nisam pravio razliku između Čorbe, čak mi je i on bio dalji od Đoleta. Tu je prišao i Šebez u toj nekoj garnituri, ispao loš, jer mu je drug ovaj o kome pričamo (Rade Lazić). Đole, ti si bio isto kao i Lazić oduševljen mojim klipovima – rekao je Kristijan.

Ja tebe nisam ni doživljavao kao krimi džimi. Meni je krivo što si ti na osnovu nekih priča pao pod uticaj da se ja tebi uvlačim. Ja sam prestao da ulazim u pab kada si ti rekao da se ja uvlačim tebi! Ja znam da ti mene voliš odmah posle Čorbe – uzvratio je Đole.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *