NOVI VOĐA, RASPODELA BUDŽETA, SVAĐE I VIŠE NEGO BURNA KUPOVINA! Ovako je izgledao današnji dan na velelepnom imanju! (VIDEO)

NOVI VOĐA, RASPODELA BUDŽETA, SVAĐE I VIŠE NEGO BURNA KUPOVINA! Ovako je izgledao današnji dan na velelepnom imanju! (VIDEO)

Dan za nama u Beloj kući protekao je i više nego burno. Najpre je zadrugarima stiglo pismo izbačene zadrugarke Zvezdane Stevanović, koja je za novog vođu imenovala Kristijana Golubovića.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Nakon toga, počela je i raspodela budžeta. Kristijan je iskoristio priliku da se malim budžetima osveti svojim rijaliti protivnicima, Vladimiru Tomoviću i Franu Pujasu.

Za Tomovića znamo, u zadnje vreme je počeo da prilazi dosta, imamo korektan odnos. Naš odnos prvobitno nije bio dobar. Jedna stvar kad se izgovori, da nećeš imati poštovanja za mene, i najveći neprijatelji imaju poštovanja. Ja vrednujem poštovanja, sad izglađujemo odnos, idemo ka normalnom odnosu. Najdalji si mi od srca od ostalih – rekao je Kristijan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Velike budžete dobili su svi članovi njegove “pab posade”.

Koristeći najlepše komplimente, uz poljubac i zagrljaj srednji budžet od Kristijana dobila je Sanja Stanković.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Kako je ko prošao na dodeli budžeta, možete pogledati u linku ispod.

Nakon toga, stiglo je pismo Velikog šefa koje je obavestilo zadrugare da će vođa Kristijan izabrati ko sme u prodavnicu. Međutim, Tara Simov, Ermina Pašović i Bora Santana stigli su pre pisma ispred prodavnice, pa su svi zadrugari kažnjeni smanjenjem budžeta. Ispred prodavnice nastao je pravi karambol.

Bora Santana izvređao je Minu Vrbaški.

K*rvo jedna smrdljiva, veća ti p*čka nego porodilji devet Jugovića. Treba Mensur da dođe da te bije k*rcem po čelu, na to si navikla. Kome ćeš ti preko reda? Sve ću vam uzeti. Nisi trčala dok se nisi pomirila sa Tomovićem… Šta očekivati od k*rve. Mensur je to lepo rešio, k*rcem po čelu – urlao je Bora.

Mina je ipak uspešno donela kese za Vladimira Tomovića, sa kojim je ranije u toku dana komentarisala kako su “najbolji tandem”.

Bora nije mogao da se kontroliše pa je nasrnuo i na Đorđa Milutinovića koji je zajedno sa Minom bio u kupovini, ali obezbeđenje je sprečilo incident.

Ni Maja Marinković nije bila zadovoljna kako je Janjuš obavio kupovinu, a on je izgubio kontrolu pa je gađao Jaškom i hranom u njihovom ljubavnom gnezdu.

Marko Đedović besneo je nezadovoljan kupovinom zadrugara.

Kupovinom će najviše biti potreseni Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola kojima zadrugari nisu kupili ništa.

Kako će se razvijati odnosi zadrugara, i šta će sve novo isplivati na površinu saznajte u ostatku večeri na portalu Pink.rs, i emisijama “Izbor potrčka” i “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem” koje su na programu televizije Pink od 22h.

Autor: S.M.

Share

3 thoughts on “NOVI VOĐA, RASPODELA BUDŽETA, SVAĐE I VIŠE NEGO BURNA KUPOVINA! Ovako je izgledao današnji dan na velelepnom imanju! (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *