December 4, 2021

BLICNET

Blic vesti na klik.

‘NE DAM JA NA TEBE’ Balkan plače zbog dirljive poruke Davida Dragojevića bratu Dejanu – zajednička fotka iz srećnih vremena i reči koje kidaju dušu

Uprkos tome što godinama unazad ne razgovara sa rođenim bratom DejanomDavidu Dragojeviću teško pada sve kroz šta prolazi u “Zadruzi”. Danima plače i ne krije koliko mu je teško što ga gleda slomljenog nakon javne preljube koju mu je priredila supruga Dalila, međutim danas je presrećan jer je video da su Dejana obradovale stvari koje mu je poslao u “Zadrugu”.

David se oglasio za naš portal, a potom emotivnom objavom na Instagramu rasplakao čitav Balkan, koji ne prestaje da bruji o turbulentnim dešavanjima u “Zadruzi”. Stariji Dragojević objavio je staru fotku sa mlađim bratom Dejanom iz srećnih vremena, kada su još razgovarali, uz emotivnu pesmu Dada Polumente, u čijim se stihovima pronašao.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

Ne dam ja na tebe, ne dam tebe da mi diraju, meni neka prete, samo tebe nek’ ne diraju… Milom ili silom na tebe ne dam nikom – glase stihovi koji su raznežili sve one koji gledaju “Zadrugu”.

Autor: D.T.