NATAŠA RADAN OSULA DRVLJE I KAMENJE PO MISICI, osvrnula se na svoj dogovor sa Carem, pa otkrila da li ga ČEKA POSLE SVEGA! Anđela nije štedela: ‘NE ŽELIM DA GA VIDIM!’ (FOTO)

Jedna od najintrigantnijih učesnica ”Zadruge 4”, Nataša Radan, nedavno je napustila najgledaniji rijaliti na Balkanu, a sada je ekskluzivno za Pink.rs progovorila o brojnim aktuelnostima, pa oplela po misici i Kariću.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Smatram da se Stefan jeste zaljubio u Jovanu, ali njena osećanja ne mogu da komentarišem jer nimalo nisam bila bliska sa njom. Nismo bile u korektnim odnosima, na početku smo bile okej, ali posle toga ne. Osećaj za Jovanu me nije prevario, sad kad vidim spolja, koliko ništa ne priznaje, a postoje dokazi i klipovi koji demantuju njenu priču. U svakom slučaju smatram da je za dosta stvari lagala i da laže i dalje. Videće da sve to postoji napolju i sama će se uveriti u sve. I on i ona će se uveriti u sve i neće biti zajedno nakon svega ovoga – priča Nataša Radan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ovom prilikom osvrnula se i na svoj dogovor sa Filipom Carem, da će napolju imati nešto i da treba da ga čeka.

Nismo mi imali nikakav dogovor, ali eto, on se sam demantovao. Ja njega nisam shvatila ozbiljno, jer ona je neko ko jedno radi, drugo priča, a treće misli. Pričao mi je da ne želi tamo nikakve odnose sa devojkama, a videli smo šta je bilo sa Sanjom. Meni je pričao da ga čekam, ali ništa od toga – priča Radanova.

FOTO: PINK.RS, INSTAGRAM.COM

Prokomentarisala je i Carevo priznanje da voli Minu Vrbaški, i otkrila da li će po njegovom izlasku sa njim ostavariti neku komunikaciju:

Šokirana sam! Ali mislim da je odlepio za Minom, mada ne verujem da će nešto biti. Nemam u planu da se družim sa njim, pogotovo posle svega ovoga – otkrila je bivša zadrugarka.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Osvrnula se i na odnos sa Anđelom Rankovićem.

Nisam se čula sa njim! On nije ispao fer prema meni, nije ispao korektan, vrlo je ružno to što je uradio i na koji način. Ne interesuje me, stavila sam tačku i ne želim da ga vidim, niti imam potrebu – dodaje Nataša.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Za kraj je otkrila svoje prognoze za pobednika ”Zadruge 4”.

Nemam favorita, ali volela bih da to bude Kenan, jer je on toliko ćutao i toliko ostao suzdržan na reakcije nekih ljudi. Toliko su ga čupali i pljuvali, pritom prevazišao je smrtni slučaj, tako da je on osoba koja zaslužuje pobedu – priča Nataša Radan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post NAKON ZOLINOG HAPŠENJA za Pink.rs se oglasila Marija Kulić! Miljanina majka neće ni da čuje za njega, a protiv Kristijana Golubovića podnosi TUŽBU! Progovorila i o svojoj borbi sa opakom bolešću!
Next post SKANDAL ZA VREME REKLAMA! Car se zakleo u sestrino TEK ROĐENO dete da ga je Aleks više puta ORALNO ZADOVOLJILA, ona izgorela od BESA! (VIDEO)