NAKON ZOLINOG HAPŠENJA za Pink.rs se oglasila Marija Kulić! Miljanina majka neće ni da čuje za njega, a protiv Kristijana Golubovića podnosi TUŽBU! Progovorila i o svojoj borbi sa opakom bolešću!

Kako je Pink.rs prvi pisao, Lazar Čolić Zola noćas je uhapšen i priveden u zatvor u Niš. Koliko je poznato do hapšenja je došlo zbog neodazivanja Čolića na sudske pozive u sporu sa MIljanom Kulić.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ovim povodom stupili smo u kontakt sa Marijom Kulić, Mljaninom majkom, koja o bivšem dečku svoje ćerke nije želela mnogo da priča.

FOTO: PINK.RS/O. BOGDANOVIĆ, TV PINK PRINTSCREEN

– Ma to me ne interesuje, nema potrebe da ja pričam o tome, to se mene ne tiče i ne zanima me ništa što ima veze s njim. Mene niko povodom toga nije kontaktirao, ne znam šta se dešava. Mi imamo svoje probleme, lečimo se, gledamo svoja posla. Meni je ostala još jedna hemioterapija i još 10 zračenja. 7. jula sve završavam, velike su vrućine, pa mi to smeta. Oslabila sam, nemam čulo ukusa, sve mi je bljutavo, slano, ali tako mora zbog zračenja, pa se posle sve vraća u normalu – rekla je Marija za Pink.rs i otkrila da večeras ide kod advokata kako bi podnela tužbu protiv Kristijana Golubovića.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

– Večeras ću otići do policijske uprave da prijavim Kristijana. Advokata sam već kontaktirala. On ima punomoćje, tako da će Kristijanu uskoro stići tužba, od takvog čoveka očekuješ sve i svašta i nije mi nimalo prijatno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post ONI DANAS NAPUŠTAJU ZADRUGU! Nećete verovati koji je razlog! (VIDEO)
Next post NATAŠA RADAN OSULA DRVLJE I KAMENJE PO MISICI, osvrnula se na svoj dogovor sa Carem, pa otkrila da li ga ČEKA POSLE SVEGA! Anđela nije štedela: ‘NE ŽELIM DA GA VIDIM!’ (FOTO)