MINA TVRDI DA JU JE MENSUR TUKAO, KAO I DA NJENA MAJKA IMA SNIMLJENE PRETNJE! MENSUR SE OGLASIO!

MINA TVRDI DA JU JE MENSUR TUKAO, KAO I DA NJENA MAJKA IMA SNIMLJENE PRETNJE! MENSUR SE OGLASIO!

Tokom današnje emisije ”Gledanje snimaka” Mina Vrbaški ponovo je govorila o svojoj emotivnoj vezi sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim je romansu započela u prošloj sezoni rijalitija ”Zadruga”. Ona je sada otkrila šokantne detalje i iznela žestoke optužbe na račun Ajdarpašića, tvrdeći da ju je tukao, vređao i pretio joj, te da njena majka Ivana ima snimljene pretnje koje joj je on upućivao.


FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

– Napolju je bila ljubomora, haos, nisam smela nigde da idem… Ljubomora koja je bila ovde nije ništa šta se događalo napolju. Dobijala sam udarac zbog pogleda… Kad te neko raspali i ne možeš da ustaneš, nije ni blizu toga što se dogodio ovde. Preko prvog udarca sam prešla, posle dva dana je bilo još jednom, tad sam presekla. Jednom u taksiju nisam sela nazad, zvala su mi drugarice prijatelja, na sred autoputa me je zvao i počeo da se dere, morala sam da izađem iz auta i zovem svoj taksi. Jedna devojka je bila sa nama na njegovom rođendanu, počela da priča o tome kako sam lepa, ja sam je na kraju pozdravila i poljubila, on je hteo da odem jer sam se pozdravila sa tom devojkom. Posle me je udario, pala sam na pod – ispričala je Mina između ostalog, a mi smo kontaktirali Mensura kako bismo čuli šta on ima da kaže na sve ove optužbe.

– Sve što je izrekla je laž, kao i čitav njen život. Ništa više ne bih dodavao, ovom porukom je sve rečeno – poručio je Mensur za Pink.rs, a nema sumnje da će Mina pobesneti kad vidi ovo.

FOTO: RED TV PRINTSCREEN

Inače, pojedini zadrugari posumnjali su u Minino izlaganje o navodnoj torturi koju je trpela od strane Mensura, te su poželeli da čuju i njegovu stranu priče, a budući da Ajdarpašić tvrdi da je sve što je njegova bivša izrekla laž, ostaje da vidimo da li će njena majka priložiti dokaze o navodnim pretnjama.

Sve vesti o Zadruzi – KLIKNI OVDE!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *