Kristijan uleteo u kuću sa CRNOM KUTIJOM! “Znate šta je ovo?” Kad je otvorio – UŽAS! Sramotna istina! (VIDEO)

U večerašnjoj igri istine naredno pitanje postavio je Kenan Tahirović i uputio je Milanu Jankoviću Čorbi.

Vidim da ste ogavni prema devojkama, koja vas najviše nervira? – glasilo je pitanje.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Pet, šest dana nas sve tri nerviraju. Po higijeni, egeoizmu Elena, nemarljivost i higijena Aleks. Na primer, Elena je došla za sto kod nas, napravila je palentu i jela sama, a ja sam napravio rižoto za sve nas. Nije ponudila nikoga, kada sam doneo rižoto, dali smo svima. Posle dva minuta pojela je još jedan tanjir. Ja sam joj rekao da opere tanjire i šerpu i ona kao rekla da hoće, ja se budim jutros da napravim ručak, ulazim u kuhinju sve je ostalo. Zašto nisi oprala? Ljudi u 6 i 15 spavaju. Kristijan i ja se sažalimo na nju, sa facom: ,,Daj mi malo”. Imamo ovako ugao, tamo gde je garnitura, ona stane u ćošku i ovako jede, samo nas pogleda i vrati se – ispričao je Čorba, a onda se uključio i Kristijan Golubović:

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Devojka spava, nju to ne zanima, rke vrata, priđe njoj, preko njenih nogu, šuška kese, to je samo živost – izjavio je Kristijan, a onda je Čorba nastavio.

Evo zašto je Aleks počela da vrišti jutros. Ne mogu, ima puno situacija, ali evo ovo je sveže. Ja sam spremio taj doručak, skuvam im i kafu, drago mi je. Aleks ustane i gleda jaje, kaže da li da ide da isprži još jedno jaje, pa kaže da ne može dok ne popije kafu i kaže da je nežna, pa je majka razmažila, a mogla je da igra kolo u 5 ujutru u Bujanovcu? – upitao je Čorba.

Ja nisam igrala kola, ja sam tamo imala sve uslove za život. Ja se probudim, ustanem u PMS, nemam cigara, stalno moram nekoga nešto da molim, ne mogu da funkcionišem dok ne popijem kafu. To što sam radila u Bujanovcu, radila sam i šta sad?! – urlala je Nikolićeva.

Znate li šta je ovo? Kutija od satova, otvorite imate satove, znate li šta je ovo? Ovo je jastuk za sat. A tri mi fale, nađem ovaj jedan bačen u smeće sa puderom! Ovo je fenomen, kada biste pitali neku od njih, nijedna nije! Ovo nije zabeleženo nigde na svetu! – poručio je Kristijan i dodao o Eleni:

Mi kad se zezamo… Gde to pitaš? Sada prolazi Elena i sad objašnjavam kakav bi seks imao, i rekao sam da bi pucala kao kokica, ili bi je kao zenice od beonjače odvalili.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

Sve vesti o Zadruzi – KLIKNI OVDE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *