REPETIRANJE PIŠTOLJA U CRKVI: Kristijan sa 15 godina doživeo BIZARNU STVAR..Evo o čemu se radi

Danas je u toku radio emisija “Delegati”, gde je Kristijan Golubović podelio sa zadrugarima ali i gledaocima jednu od svojih životnih priča.

– Preko puta Tivta jedna kuća, žive otac, majka, beba, i mi bili jako mladi klinci, imali smo 13, 14 godina. I idemo sa plaže, i Legija je imao neku devojku, pa smo pričali šta bi on sa njom radio i ostalo.

Ona je meni pričala da bi on za nju skočio sa Golden gejta, ovo ono, ja kažem da bih i ja, ali razmišljam, ruža vetrova i to, pa reko: “Ma jok” – počeo je Kristijan da priča, otkrio odakle je skakao, pa nastavio:

Kristijan Golubović Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Kristijan Golubović Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– I onda je on nju naterao da skače na magarca. Imam još jednu ludačku priču isto. Bila polovina osamdesetih, mi pravili neke gluposti, i ulazili u neku malu kapelicu.

Dolaze neki Holanđani, Nemci i kažu nam da uđemo, da im damo malo po gu*ici, a šta sam ja sve video te večeri, ne mogu da objasnim. Kao iz Felinijevih filmova, falila je mačka koja ide u rikverc. To je bila afera koja se zataškala. Imao sam pištolj isto, repetirao ga kao, za svaki slučaj, a mi smo samo stajali i gledali.

Ovo nikada nikome nisam ispričao. Čovek sa crvenom kukuljom, i beli krst, go. Bunj kao Mirzino jato i kaubojke, i viče “Mmmmm” a u kavezu majmun, i oni uzimaju neke igle i muče životinju. Sav sam se naježio, možda sam imao 14, 15 godina. Isto stoje dvojica golih, ma haos! Posle su ušli i tukli nas sve redom, a čije je to, šta je sa tim, ja ne znam – rekao je Kristijan.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post PROCURIO VIDEO! Gastoz se SNIMAO u PONOĆ sa VODITELJKOM Parova: Ne zna da li je Božić ili Nova godina
Next post MOTIKAMA GA TERALI! Dario otišao u Grabovac, kod Tanjinih, a tamo je usledio HOROR! “Rasturaču brakova!”