KONZUMIRAO DROGU, PRETILI MU SMRĆU! Karađorđe Subotić OTKRIO detalje prošlosti i RAZVODA sa Ljubom Pantović!

Karađorđe Subotić sinoć je bio na poligrafu, a tom prilikom otvoreno je progovorio o prošlosti i iskustvu koji je imao sa korišćenjem zabranjenih supstanci.

Karađorđe Subotić
Foto: Youtube printscreen/Parovi TV HAPPY
Karađorđe Subotić
Foto: Youtube printscreen/Parovi TV HAPPY

 Naime, Subotić je u toku života imao priliku da konzumira razne droge.

– Heroin je droga ne daj Bože. Kokain sam video u Bratislavi, ali ga nisam tada probao, nego kasnije – priznao je Karađorđe.

On je istakao da je svaka droga pogubna.

– Jad, beda, i čemer, jedna droga vuče ka drugoj. To je užas. Porok vuče porok. Ja sam osudio prvo sebe zbog upotrebe. Mogu da oslobodim energiju iz sebe bez toga, zato sam prestao sa tim – rekao je Karađorđe i naveo da mu se i zbog toga raspala porodica.

– Moj drug Boris je preminuo zbog takvog načina života i dostupnosti tih stvari. To je bežanje od stvarnosti – rekao je Subotić.

 On se dotakao i teme da nije lako biti roditelj.

– Detetu se treba posvetiti. Proći sa njim muke, da ne posrne – naveo je Karađorđe.

Subotić je potvrdno odgovorio na pitanje o drogi i odgovor se pokazao kao istinit. Koristio je drogu Efedrin, za koju je rekao da spada u najopasnije, koja je na crnoj listi u Engleskoj.

Karađorđe Subotić
Foto: Youtube printscreen/Parovi TV HAPPY
Karađorđe Subotić
Foto: Youtube printscreen/Parovi TV HAPPY

On je ovom prilikom progovorio i o braku sa Ljubom Pantović, kao i razlozima zbog čega su se razveli. 

– Majka i njene drugarice su vršile pritisak. One su ubeđivale da će meni doći kraj, da će me neko ubiti, ali i da bi moja žena mogla biti tu kolateralna šteta – rekao je Subotić.

Takođe, Karađorđe je istakao da je izabrao takav način života sa tadašnjom partnerkom i da mu je ona verovala, jer da nije mnogo pre bi izašla iz te priče, ali da je na kraju ipak pobedio uticaj drugih osoba koje su se mešale i bile protiv njihovog braka.

– Problemi počinju oko 1999. godine, kada smo imali posla sa ozbiljnim organizacijama, ja sam se našao i u političkom životu – naveo je Karađorđe.

Sve vesti o Parovima – KLIKNI OVDE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *