JELICA (33) ŽELIM UPOZNAVANJE I RAZGOVOR JAVITE MI SE NA FACEBOOK! KLIKNI OVDE!

Interesi:
Zanima me biokemija, sport, medicina, strani jezici! Imala sam sreće što sam se rodila u dobroj obitelji i moji su me roditelji stekli prekrasnim obrazovanjem! I želim u budućnosti postati dobra mama za svoju djecu! Trudim se svakodnevno čitati i otkrivati ​​nešto novo! Dakle, svestrana sam dama i sviđa mi se mnogo različitih stvari! U budućnosti sanjam o konju. :)) Moj vlastiti konj!

Samoopis:
Zdravo! Ako sada čitate moju poruku, to je rezultat moje želje … To mi daje nadu da ću imati dovoljno sreće i upoznatiljubav u budućnosti … Imam veliku manu !!! Vjerujem ljudima i radije gledam čašu radije napola punu nego napola praznu! Mnogi to zloupotrebljavaju! To boli! Ali to je naš život …

Jelica traži:
Unatoč svom tužnom iskustvu, nadam se da ću na ovom mjestu upoznati čovjeka kojem mogu vjerovati u sve svoje tajne. Mislim da si ti jedan od tih ljudi !!! Ako imate isti cilj i došli ste na stranicu upoznati pravu ljubav i dobru i plemenitu suprugu, molim vas, napišite mi! Neka vaš prvi korak bude vaše pismo meni! Napiši mi što želiš dobiti iz obiteljskog života, napiši mi svoje snove. :)) Nadam se da ih mogu ostvariti! Hvala na pažnji. :)) Veliki zagrljaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *