Janjuš priznao da nije prestao da voli Maju, ona nije znala šta je snašlo! Evo da li će doći do pomirenja! (VIDEO)

Tvrde da je kraj.

U Beloj kući uveliko je u toku emisija “Pitanja gledalaca“. Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Marka Janjuševića Janjuša.

Zašto lažeš i sebe i druge da si prestao da voliš Maju?

Ja to nisam rekao ništa, nisam rekao da nikoga ne volim, to nikad nisam rekao – rekao je Janjuš.

Mislim da jeste rekao, u afektu. Rekao je neke stvari za mene – govorila je Maja.

Apsolutno se vole. Razumem da se puno stvari desilo, kada su se vraćali jedno drugom i posle gluposti koje je ona pravila i on pravio, sve ste prešli jedno drugom. Preko svega si mu, Majo, prišla. Za deset dana ne mogu da se ugase emocije, svi smo gledali kako su se svađali i mirili. Rastao se od supruge jer se zaljubio u Maju. Ona je prešla preko oca, majke, stana. Lagala je da nisu zajedno – dodala je Sandra Rešić.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Bilo je da sam alkoholičar, ja napolju ne pijem. Popijem dva puta mesečno, ponekad popijem rakiju, pivo, znate vi šta znači alkoholičar. To me je pogodilo ja sam je pitao: “je l’ ti nije žao to da pričaš” – rekao je Janjuš.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Da li bi se pomirila sa njim? – pitao je Milan.

Ja sa njom neću biti više, znam zašto sam to rekao. Ja sam bio ispravan u ovom odnosu, u drugom nisam. Mogu da je volim najviše na svetu, neću biti sa njom. Ne postoji šansa, samo nek me ne dira. Znam koliko ona mene smatra greškom – rekao je Janjuš.

Mene briga za njegov brak. Ja znam da me voli, peglao je situaciju sa druge strane, a sve vreme je bio sa mnom. Ti si čovek od 35 godina koji je uništio sebi brak, ja sam slobodna devojka, ti si bolestan, ne možeš da sediš na dve stolice. Nemoj da mi dobacuješ i pijan da mi prilaziš – rekla je Maja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *