September 24, 2021

BLICNET

Zadruga najnovije vesti.

“JANJUŠ JE I TE KAKO ZNAO” Ivana Šopić se oglasila za Pink.rs i otkrila SVE o aferi o kojoj BRUJI REGION!

Bez dlake na jeziku.

Sinoć je nastala potpuna pometnja u Beloj kući, kada je Maja Marinković u toku emisije “Pitanja novinara” otkrila da joj je Ivana Šopić poslala prepiske sa Lazarom Čolićem Zolom. Sadržaj prepiski možete pročitati u nastavku, a ukratko, Zola je Ivanu, dok je bio u etno selu sa Markom Janjuševićem Janjušem, pokušao da nagovori da dođe kod njih. Maja je zbog ovoga pobesnela, pa je sve to sinoć obelodanila. Zola je imao nekoliko verzija priča, a na kraju se pravdao time da se ne seća da je to slao Ivani, kao i da je nije zvao zbog Janjuša. Janjuš je takođe ovo pričao, a mi smo stupili u kontakt sa Ivanom, koja nam je otkrila da je Janjuš i te kako znao za sve ovo.


FOTO: RED TV

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Zola i ja se na kraju nismo ni videli, jer je uvek bio sa Janjušem, a ja nisam htela, već sam insistirala da se vidimo sami. Naravno da je Janjuš znao, jer je meni Zola, kada me je zvao i rekao da je sa drugom, poslao i kratak video njih dvojice i od tada sam ja odbila svaki put da se vidim sa Zolom kada kaže da je sa drugom i da on insistira, jer sam znala ko je drug. Ta slika ne postoji u prepiskama, jer je ona slika što se vidi jednom i nestane – istakla je Ivana, pa dodala:

Zola mi nije nikad rekao da zovem drugaricu, rekao mi je: “Povedi nekog”, u smislu da ako neću sama da dolazim, da mogu da dođem u društvu. Što sam, naravno, opet odbila. Ne znam ko je izmislio da je tražio da dođem sa drugaricom za njega. Žao mi je što je najviše Zola nadrljao u celoj priči, bez razloga. Ja Zolu volim i nikada ne bih poslala prepiske, kada bi te prepiske ofirale njega lično – rekla je Šopićeva.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ivana je pre nekoliko dana objavila i stori na kom se indirektno obratila Janjušu, a otkrila nam je zbog čega je to uradila, kao i zbog čega je poslala prepiske.

Ovo što sam objavila je samo iz razloga jer sam čula kako me Janjuš unutra naziva “Ljeposavom”, itd. Pa da vidimo ko će kome da se ruga. Ne razumem zašto ne razmišlja malo unapred, da li je u poziciji da me potkači. Neka mu je za nauk, valjda je do sad shvatio da nikome ne ostajem dužna. Samo nije trebalo da me spominje – zaključila je bivša zadrugarka.

Sve vesti o Zadruzi – KLIKNI OVDE!

Autor: M. P.