ISPLIVALI DOKAZI! Evo kako je izgledao Toma Panić nakon što su ga pretukli na slavi zbog Nadežde! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

O odnosu Tome Panića i Nadežde Biljić već nedeljama unazad bruji javnost! Iako se situacija malo smirila, sada je opet sve buknulo, a javnost svakodnevno prati rat koji se dešava između Nadeže i Tomine majke, Jasmine. Njihova netrpeljivost kulminirala je kad je Jasmina odlučila da obelodani prepiske sa Nadeždom, zbog čega joj Biljićeva sprema tužbu.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Tomina majka je za naš portal ispričala i detalje incidenta sa slave Nadeždinih prijatelja, kad je on nju ošamario, nakon čega je, po Jasmininim rečima, pretučen u toj kući. 

– To za šamar na slavi je istina, znam to. Nadežda me je zvala, ja sam tada dobila slike mog pretučenog sina. Oba oka su mu bila zatvorena. U toj kući njenih prijatelja on je bio pretučen zbog tog šamara. Dva momka, njeni prijatelji skočili su na Tomu tada i prebili ga. On je meni rekao tada joj je opalio šamar, jer mu je rekla: ”Je*ala te mama”. Nije samo Toma takav, i moj stariji sin je takav. Nisu samo moja deca takva, jednostavno takvi su sinovi. Ja sam im rekla da nikad ne smeju da reaguju tako, čak ni i ako me neko uvredi ili opsuje. Moj sin je za mene divan sin i niko ne može tu ljubav prema mojoj deci da poruši – rekla je Jasmina, a u nastavku možete videti i fotografije koje je tada Toma poslao majci, sav krvav.

FOTO: PINK.RS

FOTO: PINK.RS

OSTALE VESTI O ZADRUZI

One thought on “ISPLIVALI DOKAZI! Evo kako je izgledao Toma Panić nakon što su ga pretukli na slavi zbog Nadežde! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *