September 24, 2021

BLICNET

Zadruga najnovije vesti.

HAOS U NAJAVI! Večeras će se u ‘Narod pita’ Sanja suočiti sa Filipom nakon spekulacija da je imao nešto sa njenom drugaricom Majom, a u studio stiže i Lepi Mića, koji će dati svoj PREKI SUD!

Kao što ste već navikli, i ova noć uz televiziju Pink biće vrlo uzbudljiva. Naime, večeras će se u vašoj omiljenoj emisiji ”Narod pita’‘ na vrućim stolicama pred sudom naroda naći bivši zadrugari koje su i te kako zanimljivi javnosti, a u pitanju su Sanja StankovićFilip Car i Lepi Mića.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Filip Car je neko ko je imao jako turbuletne odnose sa zadrugarkama, a jedna od njih je i Sanja Stanković. Njih dvoje više puta su pokušali da izgrade ljubavni odnos, ali im to nije polazilo za rukom. Jedna od nezaboravnih situacija je i kada je Sanja imala sumnju da je ostala u drugom stanju sa Filipom, a sada svi jedva čekaju da čuju kako reaguje na povezivanje bivšeg dečka sa drugaricom Majom Marinković. Njima će se pridružiti i Lepi Mića koji će se sigurno postarati da sve nerazjašnjene situacije iznese na čistac.

FOTO: PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ

Vaš domaćin ove noći biće voditeljka Dušica Jakovljević, a Vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i bivše zadrugare pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Autor: A.N.