September 24, 2021

BLICNET

Zadruga najnovije vesti.

EKSKLUZIVNO! OVO NISTE VIDELI NA TVU! ZA VREME REKLAMA VUK MOB NAPRAVIO HAOS U STUDIJU! IZVREĐAO VODITELJKU I ZALETEO SE NA NJU!

Marko Đedović se danas oglasio za Pink.rs povodom skandala koji se dogodio sinoć u emisiji “Narod pita”. Novinar je opleo po Vuku Mobu, te oktrio kakve će mere preduzeti u narednom periodu. Dodatno je putem storija na svom Instagram profilu pojasnio šta se dešavalo iza kulisa emisije.


FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Da pojasnimo, pošto vidimo da dolazi do zabune. Gojko je za vreme reklama najstrašnije izvređao voditeljku emisije “Narod pita” Dušicu Jakovljević i zaleteo se na nju, uz gomilu uvreda koje je izgovarao dok je izlazio iz studija u kom je voditeljka na radnom mestu. Uz sve to, Dušica je samohrana majka dvoje dece. Toliko o empatiji i razumevanju žena koje su se našle u poziciji majke njegovog deteta – napisao je Đedović.

FOTO: INSTAGRAM.COM/MARKO_DJEDOVIC_

Noć za nama će se pamtiti po emisiji “Narod pita” i skandalima koje je izazvao Vuk Mob, koji nije mogao da trpi kritike na račun svog roditeljstva, kao i ponašanja prema bivšoj verenici Oliveri Konatar. Reper je besneo, vređao, a čak pokušao i da nasrne na Marka Đedovića. Nakon uključenja gledateljke koja ga je žestoko iskritikovala, reper je nastavio da besni, pa je napustio emisiju.

Đedović se nakon skandalozne noći oglasio za Pink.rs i još jednom osudio Vukovo ponašanje.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Što se tiče sinoćnjih dešavanja, sve se videlo. Što se mene tiče, emisija je bila super. A što se Gojka tiče, ono sinoć mu nije trebalo, jer će ga sve skupo koštati. Zaletao se na mene, zaletao se na voditeljku televizije Pink i viređa, pokušao fizički da nasrne na nu uz gomilu uvredljivih reči. Toliko o stabilnosti jedne ličnosti koja se bori za starateljstvo, a priznaje u emisiji da se drogira i pije i da tetka njegovog deteta njemu p*ši k*rac. Evo, ja obećavam da ću se založiti da sve stvari koje radi on i njegova porodica, i koje su već urađene, dobiju na javnosti, a i institucionalne epiloge, počevši od građevisne inspekcije, preko policije, do Centra za socijalna rad. Ćeraćemo se još. Ali mi deluje kao da on ima veći problem, jer kad sam kretao sa Pinka, neki Crnogorci (reklo bi se po naglasku) su pitali da li je i on tu, hteli da se slikaju sa njim – izjavio je Marko.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Autor: Pink.rs