DISKVALIFIKACIJA više takmičara “Zadruge” nakon surovih napada na NACIONALNOJ OSNOVI? Evo o čemu se radi:

Gledaoci rijalitija “Zadruga” putem društvene mreže Fejsbuk negoduju zbog odsustva reakcije produkcije na navodno vređanje na nacionalnoj osnovi između takmičara.

Tema “prekršenih pravila” je pokrenuta, a članovi grupe koja se bavi popularnim TV formatom su se utrkivali sa istinitim i neistinitim činjenicama koje su se dogodile ili nisu na luksuznom zdanju u Šimanovcima.

Zadruga 4 Pismo
Zadruga 4 Pismo

– Šta je sa ovom produkcijom ove godine? Do sada je uvek stizalo pismo opomene da ne sem da se neko psuje na nacionalnoj bazi. Uvedeš u rijaliti pravoslavce, muslimane, katolike, a onda ne vodiš računa šta izgovaraju, a nekada se zbog izgovaranja mržnje na nacionalnoj osnovi izbacivali ljudi pre da dođe do katastrofe – pisalo je između ostalog u kritici jedne gledateljke.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Jedan gledalac je izneo tvrdnju kako je Filip Car vređao Erminu Pašović.

– Evo sad Car rekao Ermini da je smeće bosansko. I šta ćemo sada?  

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Pisalo se i o pretnjama klanjem Paule Hublin.

– Gospodo, a Paula što preti klanjem? Nikom ništa? Nije rekla razbiću glavu, već klaću – deo je tvrdnji, uz koje su išle i reči o uvredama Cara.Foto: Facebook

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Kristijan Golubović je vređao Frana Pujasa pre tri dana na nacionalnoj osnovi , a Tara Simov se nedavno, takođe, služila ovakvim vređanjem.

Međutim, među brojnim tvrdnjama, činjenica je da produkcija “Zadruge” gotovo nikada do sada nije ostala statična na ispade takmičara, a da su tvrdnje gledalaca vrlo često izmišljene ili preuveličane ili pristrasne.

Ostale vesti o Zadruzi na: LINKU

One thought on “DISKVALIFIKACIJA više takmičara “Zadruge” nakon surovih napada na NACIONALNOJ OSNOVI? Evo o čemu se radi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *