Coka progovorila o PROBLEMIMA koje je imala sa Lakićima: Evo šta se događalo PRE ulaska u vilu (VIDEO)

Coka progovorila o PROBLEMIMA koje je imala sa Lakićima: Evo šta se događalo PRE ulaska u vilu (VIDEO)

Veliku pažnju u ovoj sezoni “Parova” privukao je raskol koji se dogodio u porodici Lakić. Nastao je sukob između Nikole i njegove sestre Nede, a i majka Marina odrekla se svog sina.

Prema rečima Nede i Marine, uzrok svemu ovome je Nikolina izabranica i majka njegovog sinčića, Aleksandra Tasić Coka. Ona se u početku držala povučeno i nije se previše mešala u svađe Lakića, ali je naposletku na “Parografu” priznala koje probleme je imala sa Lakićevima.

– Moj odnos sa Lakićima napolju imao je uspona i padova, kao što je i normalno. Bilo je tenzija i čarkica, uzajamnih. Nikola i ja smo živeli u našem domu, njih troje su živeli u njihovom domu, moji su živeli u njihovom domu. Nikola i ja nikad ne znamo šta se priča kod njegovih ili kod mojih. Možda neke stvari koje njima smetaju, ja ne znam. Naš odnos je bio korektan, do trenutka dok ovde neke stvari nisu počele da se dešavaju. Išli smo kod Nede na posao, bili su tu i moji i njegovi – pričala je Coka.

– Marina tebe krivi za raspad u njihovoj porodici. Kaže da je ti ne priznaješ kao baku – rekla je voditeljka.

– To je smešna priča. Mislim da se ovde prati svaka reč koju ja izgovorim. Mislim da je smešno da se raspravlja o nekim sitnim stvarima… Niko od nas ne mora da se voli, to je činjenica. Bitno je da se ljudi poštuju. Ja sam imala poštovanje od njegovih… Mislim da za njih treba da bude najvažniji Laza. Ja sam u toj priči nebitna – objasnila je Coka.

U priču se uključio i Nikola, koji je rekao da smatra da ova priča ne treba da se nastavlja u rijalitiju i da se u vili ti odnosi ne mogu “raščivijati”. On je dodao da je povremeno bio i grub prema svojoj majci, a celu njihovu priču o odnosima u porodici poslušajte u sledećem videu:

Sve vesti o Parovima – KLIKNI OVDE!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *