CAR NAPAO TOMOVIĆA: “Napravio bih sebi DISKVALIFIKACIJU zbog tebe!” VREĐAO ga kao nikada do sada

Snežana Ojdanić sinoć je napustila Belu kuću, a za ovonedeljnog vođu postavila je Vladimira Tomovića. Kao što to obično biva početkom nedelje, vođa ima zadatak da podeli budžete. Vladimir je zanimljivom podelom napravio opšti haos u “Zadruzi”. Tari Simov dodelio je mali budžet.

– Ne možeš da se ravnaš sa mnom, zato je mnogo bolje da ne praviš od mene svog neprijatelja. Ti si neke pogrešne stvari uradila u našem odnosu, svako dobro, Tara – rekao je Tomović.

– Da li sam ti bila sprdnja ili prijatelj? – pitala je Tara.

– Nisi mi bila sprdnja – odgovorio je on.

Zatim je Marku Đedoviću dodelio srednji budžet:

– U inat si dobio srednji, jer ti je bio namenjen mali budžet. Đedović je opasan, mnogo bi me koštala neka svađa sa njim, bojim se sebe u odnosu sa Đedovićem – obrazložio je Tomović.

– Filip Car dobija mali budžet. Ja bih na svoju devojku uticao na podelu budžeta. Onog dana sam rekao da sam očekivao mali budžet zato što sam i ja njoj dao, ali zato vama idu dva mala sada. Mnogo si se promenio, mnogo si bolja verzija sebe, napravila je od tebe mirnijeg, staložijeg. E, sad, da li je to bolja verzija tebe za rijaliti… Meni si bio zanimljiv i sinoć, uvek kada dramiš, ali sam malo poražavajuće shvatio to, jer si tako uvažio Erminine reči – počeo je Tomović, kada ga je Car prekinuo:

Filip Car i Mina Vrbaški - Zadruga 4
Filip Car i Mina Vrbaški – Zadruga 4

– Ti bi na sve uticao! Ja ne poštujem pravila, odmah ću ti reći šta mislim. Tebe bih poredio sa zmijom. Sa tobom sam na nekoj bezbednoj distanci. U momentu si mi drag, a nekada bih te pozvao van, da ne bi reagovalo obezbeđenje. U sekundi sada bih napravio sebi diskvalifikaciju zbog tebe – protivio se Car.Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Tvoj ovaj budžet mi je totalna lakrdija, sprdnja! Suzdržavam se da nasrnem na tebe, a imam veliku potrebu. Ti si go*no lepo zapakovano! – vikao je Car.

– Isto s*anje, isto pakovanje – smejao se Tomović.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Sve vesti o Zadruzi – KLIKNI OVDE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *