“AKO SE POMIRE, DALEKO IM LEPA KUĆA!” Majin otac JAVNO PRETI? Progovorio o Janjušu nazvao ga NASILNIKOM

Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, bio je gost ovonedeljnog izdanja emisije “Premijera – Vikend specijal” povodom skandala koji je njegova mezimica napravila u “Zadruzi” sa svojim bivšim ljubavnikom Markom Janjuševićem Janjušem.

– Bila je burna noć, svašta se desilo, vidim da su spustili loptu. Ja svojoj ćerki nisam hteo da pružim ruku, to nikada ne bih podržao, taj gospodin bi trebalo da se vrati svojoj ćerki i ženi. Ona je tako htela, on je njom manipulisao. To se tako radi, odvajao je od porodice i prijatelja – započeo je Taki svoju ispovest.

– Sve je počelo od čuvenog Prcka. Dobila je medu na poklon, sve je bilo okej, pokušao je da spusti loptu, ali kad je čuo pitanje oko Mensura i Anđela odmah je promenio ploču. Verujem da emocije postoje, ona je bila zaljubljena u njega, ona mi je čvrsto obećala da me neće razočarati, ali nikad ne reci nikad. Ona mi je priznala da nije smela da uđe jer je bila sva plava. Ni Maja nije cvećka, oni su se tukli – govorio je Taki.TakiFoto: Srbija Danas

– Maja je iznajmila stan na kilometar od mog, pored Dragane Mitar. Ja sve što hoću ja saznam, ona ima 24 godine, ona hoće da ima svoj život, zato je iznajmila stan. Nije mi bilo svejedno, ja sam je sam nahranio od 15 meseci i nije mi svejedno. U korektnim odnosima sam sa njenom mamom i ona je potresena zbog Janjuševih izjava koje sam poslao advokate. Ona je njena majka i nije za tu vezu. On je imao gde, kao što je rekla Mitar, Maja je kupovala, finansirala. Nedostaje ozbiljna svota novca. I novac od Instagrama i televizije Pink. Bila je velika ljubav, mislim da je promenila ploču. Voleo bih da uđe neki lep momak, on i dalje voli Maju, ljubomoran je, sinoć je bacio sve kad su pomenuli Anđela i gospodina Mensura – nastavio je Taki.TakiFoto: Srbija Danas

Taki Foto: Srbija Danas
Taki Foto: Srbija Danas

– Video sam i par slika sa Anđelom na splavu, mogao sam to da pustim, nikada to ne bih zloupotrebio, to su slike kao sa fanovima. Anđelo je kulturan i fin momak, ne bih imao ništa protiv. Može sve, osim Janjuša, neka dođe i vanzemaljac, samo ne Janjuš – govorio je Taki.

– Ona je moje dete, jedinica, povredila bi me, bile bi sankcije. I slanje garderobe i rođendana… Ne želim da razmišljam na tu temu. Svako voli da bude lep, htela je da ima manji nosić, veće poprsje, tek će to da se slegne, Maja se operisala tek pre mesec dana. Meni ne smetaju njeni estetski zahvati, ja sam rekao to je to, nema više pipanja. Ona je punoletna, može da radi sa svojim telom šta hoće. Ispalo je da Maja sponzoriše momke, demantujem da je bila u Makedoniji. Kad sam hteo da ga pitam nešto, on je pobegao u “Zadrugu” i bolje što je otišao. Nisam osvetoljubiv čovek, ništa ne bih radio, nek ide svom detetu i svojoj porodici. Znao sam da je Maja zvala njegovu ženu, ona je htela da tad raščisti sa njim – rekao je Taki.

– Ako se pomire, daleko im lepa kuća od mene. Ako želi da bude sa tim nasilnikom, videli smo šta je bilo, šta je hteo da uradi sinoć, van pameti – zaključio je Taki.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Sve vesti o Zadruzi – KLIKNI OVDE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post BIZARNA SCENA U PAROVIMA! Gastoz nabio prste u nos, počeo da URLA! Ukućani u čudu gledaju šta radi!
Next post FIZIČKI OBRAČUN U PAROVIMA! Mladen Vuletić NAPAO Ninu Prlju! Obezbeđenje ODMAH reagovalo (VIDEO)