TUGA U PORODICI PEVAČA Umro otac Darka Lazića

Milan Lazić, otac pevača Darka Lazića, preminuo je danas.

Milan Lazić nedavno je bio na operaciji smanjenja želuca, nakon koje su usledile komplikacije, zbog čega je danima bio u komi i borio se za život.

Nažalost, danas je izgubio bitku.

Milan Lazić podvrgao se ovoj operaciji kako bi se rešio viška kilograma, baš kao što je i njegov sin učinio pre nekoliko meseci.

Međutim, nakon operacije stvari su krenule po zlu i počela je borba za Milanov život.

– Jako je loše i dalje, nikakav napredak nema. Ne znam šta da kažem, kao muva bez glave sam, ne znam gde udaram. Svi brinemo i nadamo se…. – rekao je Darko pre nekoliko dana za “Blic”.

Podsetimo, pevača je ova vest dočekala dok je boravio u Švajcarskoj.

– Bio sam u inostranstvu, čim su mi javili odmah sam došao. Sada sam tu uz oca. Teško nam je svima, mnogo. Teško da će se izvući, jako je loše… Ni doktori više ne znaju šta da nam kažu. Mi se nadamo… Bio je zdrav čovek, nadali smo se da će biti još bolje i evo šta se desilo. Nikakvog pomaka od juče nema, čekamo – govorio je Darko kroz suze.

Lazićeva verenica Marina Gagić takođe je bila potresena zbog svekra.

– Milana je operisao isti doktor koji je operisao i Darka. Pošto je bio prezadovoljan, moj verenik je svog oca savetovao da ode na operaciju. Svi smo bili za to jer smo videli odlične rezultate kod Darka. Zato se Milan nije plašio da ‘ode pod nož’. Sve je išlo kako treba do same operacije – rekla je Marina pre nekoliko dana za “Informer”.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *