Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga/Ata Images/M. P.
Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga/Ata Images/M. P.

Sve o ulasku Milice Veličković u Elitu 8 – objasnila razloge dolaska i spomenula honorar

Mnogi se slažu sa Milicom da će Bora plakati i moliti kada je vidi na vratima.

Milica Veličković i Bora Terza započeli su svoju vezu još na početku sedme sezone “Elite,” brzo postajući prvi par koji je javno ozvaničio svoj odnos pred kamerama. Njihova veza, međutim, nije bila bez trzavica; konstantne razmirice i nesuglasice učinile su njihov odnos prilično turbulentnim. Uprkos tome, veza se činila stabilnijom kada je Milica pred kraj rijalitija saznala da je trudna, što je izgledalo kao srećan početak novog poglavlja za par. Međutim, kada je Terza uplovio u aferu sa Sofijom Janićijević, priča je poprimila sasvim drugačiji tok, a Milica je odlučila da raskrsti sa Terzom jednom zauvek.

U najnovijoj epizodi emisije “Rijaliti rešetanje,” voditelj Joca ugostio je Milicu Veličković. Njena priča i dalje zaokuplja javnost zbog turbulentnog kraja ljubavne veze s bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom, koji ju je prevario tokom osme sezone rijalitija “Elita.” Gledaoce i fanove zanima kako se Milica nosi s ovim događajem i šta planira dalje u svom životu nakon burne godine pred kamerama. 

 Kod koga su njegovi honorari?

– Priča kao da mi je ostavio milione, kartice su prazne. Imali smo svoj novac iz rijalitija, to smo i trošili. Priča kako nas je obezbedio, a ja sam i dalje kod majke u kući. Ne treba mi ni njegova alimentacija od 20.000 dinara – rekla je Veličkovićeva.

Elita / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs
Elita / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs

Kad bi ušla u rijaliti, većina misli da bi Terza klečio, molio i plakao. Da li i ti imaš takav utisak?

– On bi pao u nesvest, kad bi me video, ali ako bih ušla, bilo bi na ignor foru. Volela bih da uđem, samo da mu vidim facu. Plakao bi odmah, pa bi me posle molio – kazala je ona.

Elita / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs
Elita / Izvor: Youtube printscreen/Pink.rs

Je l’ si definitivno odlučila da ga ne upisuješ kao oca deteta?

– Da, sigurna sam milion posto i kako vreme ide, on mi to pečatira. Šta će mi? Ne vidim uopšte poentu. Kako će to on da vidi, ne zanima me. Očekujem svašta, ali kad ga bude šutnula, neće me zanimati – rekla je Milica.

I drugarica osuđuje Sofiju

Spofijina drugarica je nedavno jevno osudila ponašanje Janićijevićeve. 

– Iskreno nisam verovala da je to istina, ali šta da se radi. Ja ne mogu da podržim taj odnos, i ne bih volela da uđu u vezu jer ako je to uradio trudnoj Milici uradiće i Sofiji – rekla je Sofijina drugarica, pa je dodala:

– Meni nije jasno da ona uopšte ulazi u priču sa njim, takav muškarac nikada nije bio njen tip, dečko ne brine o majci njegovog deteta, jadno, razočarana sam – rekla je Sofijina drugarica za “Pink.rs”.

Check Also

Sofija i Terza / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

Terza NAPUSTIO Belu kuću – nakon zvaničnog saopštenja spakovao se i otišao, poslednji momenat sa Sofijom protekao OVAKO

Veza Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze predmet je svakodnevnih debata između takmičara, a tako …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *