Milica i Terza / Izvor: Srbija Danas
Milica i Terza / Izvor: Srbija Danas

Milica Veličković završila u bolnici: Terzinoj verenici pozlilo nakon svega “Ovo je kraj, nemamo o čemu da pričamo”

Bura oko odnosa Bora Terzić TerzaSofija Janićijević i Milica Veličković se ne stišava. U emisiju “Premijera – Vikend specijal” se telefonskom linijom uključila Milica Veličković.

Ona je komentarisala sa voditeljkom Bojanom ponašanje svog bivšeg verenika Bore Terzića Terze koji ju je javno prevario sa Sofijom Janićijević.

– Nije mi lako, iskreno mogla bih da dobijem honorare za sve koliko me spominju, ali jednini krivac je Borislav Bora Terzić – rekla je Milica pa dodala:

Bora Terzić / Izvor: Srbija Danas
Bora Terzić / Izvor: Srbija Danas

– On sve vreme govori da je ušao da obezbedi bebu, dete, a porodicu ne pominje. Meni nije jasno, on je govorio da ulazi zbog nas, zbog porodice, a da li je on toliki folirant, ja to ne mogu da verujem.

Milica je istakla kako je donekle i očekivala da će je Terza javno prevariti. 

– Ne mogu da kažem da nisam očekivala da će to da se desi, ali meni nije realno da nije čekao bar da se porodim. On je totalni blam i za mene i za moju porodicu, a i za njegovu. Meni je njegova majka plakala, a najgore mi je što on ide laže, kune se, da se ništa nije desilo, a da li je on tolika budala da misli da je prevario tolike kamere. Ne bi me iznenadilo da i Sofija ostane trudna sa njim, ali ako ima imalo mozga ta devojka, svatiće sve – rekla je Milica pa dodala:

Sofija Janićijević / Izvor: Srbija Danas
Sofija Janićijević / Izvor: Srbija Danas

– On se pravda da se ništa nije desilo jutros Urošu, juče Mileni. Lepo je Mensur rekao, čovek je prekucao sve sezone rijalitija.

Veličkovićeva je sigurna da se Sofija igra njime i da nema ozbiljne namere. 

– Ja mislim da se ona igra sa njim, ali mi nije jasno što je ta velika vernica, kako je rekla njena majka, a to radi. Ona je folirant, ali meni nije ona kriva, kriv mi je on. Meni je ona smešna, a njega to radi, on voli kada se žene lože na njega. On je mene počeo da zaboravlja, zaboravlja na moje postojanje, i mene i deteta – govori ona. 

Elita / Izvor: Srbija Danas/Milana Pavković
Elita / Izvor: Srbija Danas/Milana Pavković

Milica je otkrila da joj je nedavno pozlilo, da je bila u bolnici:

– Kada se u utorak poljubio na žurki sa njom, a u sredu je pričao o meni, kako me voli, prčao o detetu, a onda je legao kraj nje i zaboravio sve – rekla je Milica tokom telefonskog uključenja. 

Check Also

Elita / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga/Ata Images/M. P.

Sve o ulasku Milice Veličković u Elitu 8 – objasnila razloge dolaska i spomenula honorar

Mnogi se slažu sa Milicom da će Bora plakati i moliti kada je vidi na …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *