MOLILI SU SE U MANASTIRU: Marinković i Jelena VERUJU u ČUDA, podelili OVO sa svima! (FOTO)

Popularni Ivan Marinković i Jelena Ilić upoznali su se u rijalitiju “Parovi”, pa je njihova turbulentna romansa bila ispraćena budnim okom kamera. Iako su se mnogo svađali ljubav koja postoji između njih pobedila je sve prepreke, pa su oni danas veoma stabilan par.

Nakon izlaska iz osme sezone, oni se ne razdvajaju, a fanovi sumnjaju da je Ilićeva trudna te da se možda čak i venčala sa Marinkovićem u strogoj tajnosti.

Međutim, oni su demantovali ovakve navode, te ističu da kada se budu uzeli sve će javno obelodaniti, jer nemaju potrebu da taje svoju sreću.

Golupčići su juče otišli u čuveni manastir Tumane koji je jedan od najpoznatijih manastira u Srbiji, a u narodu je poznat i kao Đerdapski Ostrog. Smešten u Golubačkoj dolini, sakriven od pogleda, manastir Tumane je mesto na kome ljudi traže mir, utehu i čudo, pa je moguće da su Jelena i Ivan sa posebnom namerom otišli baš tamo.

Podsetimo, čudesna isceljenja, uslišene molitve parova bez dece, ozdravljenja, dogodila su se mnogima koji su posetili manastir.

Sve vesti o Parovima – KLIKNI OVDE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *