ŠTA je Ivan Marinković preduzeo nakon što je Goca Tržan izjavila da kćerka Lena NE ŽELI DA GA VIDI?

Loš odnos bivših supružnika Goce Tržan i Ivana Marinkovića nikako da dobije epilog, a nakon pevačicine tvrdnje da zajednička ćerka Lena ne želi nikakav kontakt sa ocem, njen bivši suprug se oglasio.

Kako je objasnio, bivši učesnik rijalitija “Parovi” neprijatno je iznenađen tvrdnjama da je bivšu suprugu prijavio socijalnoj službi.

Goca Tržan, Ivan Marinković Foto: Srbija Danas
Goca Tržan, Ivan Marinković Foto: Srbija Danas

– To da ću se obratiti socijalnoj službi sam izgovorio pre dve i po, skoro tri godine, a priča da sam to uradio pre nekoliko dana je čista glupost. Šta god neki tvrdili, poštujem Gocu, zbog čega se dve godine ne oglašavam za medije i ne dajem a ma baš nikakve izjave. Moj odnos sa ćerkom je samo naša stvar, a svi navodi da hoću da napakostim Leni ili Goci na bilo koji način su budalaština. Tu stavljam tačku i zatvaram ovu temu – rekao je Ivan .

Podsetimo, Goca nije imala lepe reči o bivšem suprugu u emisiji “Moj savršen brak” koju snima sa sadašnjim Rašom Novakovićem.

Foto: Srbija Danas
Foto: Srbija Danas

– Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem, zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju s njim – kazala je pevačica pre nekoliko dana.

Sve vesti o Parovima – KLIKNI OVDE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *