SMRT SLOMILA CELU ESTRADU! Pevač se oprostio – Nema tih reči koje mogu da opišu kako se OSEĆAM! Nedostajaće mi dok sam ŽIV!

Glavni član grupe Leksington bend, Bojan Vasković, prisetio se svog prijatelja, menadžera Bora Lalevića koji je preminuo u 40. godini od koronavirusa.

Pevač je istakao kako se još uvek nije oporavio od tog gubitka i da je to najgora stvar koja mu se desila tokom proteklih meseci.

– Desila se ta najružnija stvar u ovom periodu i nema reči kojima bih objasnio kako se osećamo u ovom periodu. Najteže je sigurno njegovoj porodici, jer je to još uvek sve sveže. Šta reči, osim, sve one rečenice da moramo ići dalje i da ga se moramo sećati kroz sve naše razgovore, nastupe… Nedostaje mnogo i siguran sam da će nedostajati mnogo dok smo živi – priča Bojan i dodaje:

– Zaista je bio požrtvovan, bio je veliki profesionalac i radio je taj posao baš kako se radi i mnogo mi je žao zbog svega toga. Imali smo divne planove. Bio je baš pravi deo tima. Mnogo mi je žao. Iskreno, više mi nedostaje kao prijatelj, nego kao saradnik, jer će posla biti, ali mi je žao njega i energije koju je nosio sa sobom i atmosfere koju je pravio svojim prisustvom. Mi ćemo se truditi da nastavimo tamo gde smo stali istim žarom i istim tempom – rekao je pevač.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *